S30 Smartbereder

Kompakt varmtvannsbereder med en kapasitet på 30 liter og smart funksjon som lærer seg forbruksvanene dine. Berederen kan levere varmt vann opptil 75 °C og kommer med innebygd legionella program.

kr 7.529,00

Art. nr. 8031244 Kategori:

Beskrivelse

Clage S30 Smart er en kompakt varmtvannsbereder i toppklassen og imponerer med lavt strømforbruk og meget god hygiene takket være legionella program. Med en kapasitet på 30 liter klarer den å dekke et bredt varmtvannsbehov og passer perfekt til hytte og små leiligheter.

  • Trykkfast og kompakt varmtvannsbereder med 30 liter kapasitet’
  • G1/2″ gjengetilkoblinger
  • Varmetapet er minimert takket være høyverdig hardskum isolasjon
  • Korrisjonssikker på grunn av spesialemaljert stålbeholder og magnesium beskyttet anode
  • Termostat for overopphetingsbeskyttelse
  • Programmerbar smart-funksjon som reduserer strømforbruket! Enheten måler brukerens vaner i 7 dager og tilpasser oppvarmingen av vannet deretter
  • Høy hygienestandard takket være innovativt legionella program! Hvis vannet ikke når en temperatur på 65 °C i en periode på 14 dager, vil legionellafunksjonen slå seg på. Dette gjør at berederen varmer opp vannet til 70 °C og holder temperaturen stabilt i 120 minutter. Dette forebygger danning av legionella bakterier i berederen, som trives best i temperaturer mellom 15-50

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 – Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjon per minutt ≈ 0,6 l basert på 50 minutt oppvarmingstid på hele vanntanken fra eksempelvis temperaturøkning 15 °C til 60 °C (△t = 45 K /min)

Tilleggsinformasjon

Strøm

9 A

Effekt

2,0 kW

Spenning

[1~/ N / PE 220-240 V AC]

Tilkoblingstype

Stikkontakt

Produktblad - Manual

Du liker kanskje også…