MBX Kompakt-Dusj serien

MBX Dusj serien er et komplett dusj set bestående av en mini gjennomstrømningsvarmer, dusjservant og dusjhode. Til sammen byr denne pakken på økonomisk komfort på hytta, gjestebad eller bassenget!

Fra: kr 7.754,00

Art. nr. Ikke tilgjengelig Kategorier: ,

Beskrivelse

MBX Dusj serien byr på økonomisk dusjkomfort i en meget kompakt formfaktor. Den inkluderte elektroniske gjennomstrømningsvarmeren MBX regulerer vannoppvarmingen automatisk, og leverer det varmt vann til dusjhode momentant. Dette resulterer i en dusj som sparer både vann og energi. Dusjhode er i tillegg beregnet for lav gjennomstrømningsmengde, noe som gir en god dusjopplevelse til og med ved lav l/min (optimalt 3-6 liter). Dette skjer med at dusjhodet tilsetter luft i vannet som gir sterkere vannstråle.

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømningsvarmer MBX
  • Det effektive varmesystemet IES med utskiftbare varmepatroner gir forlenget levetid, enkelt vedlikehold og effektiv drift

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 – Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

Tilleggsinformasjon

Modell

MBX Dusj

Dimensjoner

13,5 x 18,6 x 8,7 cm

Strøm

19 A, 25 A

Effekt

4,4 kW, 5,7 kW

Spenning

[1~/ N / PE 220-240 V AC]

Tilkoblingstype

Fast installasjon

Forventet varmtvannsytelse ved 30 °C

2,5 – 3,5 l/min, 3,3 – 4,5 l/min

Forventet varmtvannsytelse ved 38 °C

1,9 – 2,4 l/min, 2,5 – 3,1 l/min

Maks. strømningsmengde

5,0 l/min

Min. strømningsmengde

1,5 l/min

IP grad

IP 25

Energiklasse

A

Produktblad - Manual