CEX

Denne kraftfulle gjennomstømsvarmeren har en maks. varmtvannsytelse på 5,8 l/min. Enheten bruker 400 V og er innstillbar på enten 11 kW eller 13,5 kW for maksimal effekt. Den er både energi- og plassbesparende og passer perfekt til eksempelvis kjøkkenet eller enkel/dobbel servantinnretning.

kr 6.718,00

Art. nr. 8031196 Kategorier: ,

Beskrivelse

CEX en elektronisk gjennomstrømsvarmer som sikrer en energieffektiv varmtvannsforsyning. Vannet varmes opp direkte til den forhåndsvalgte temperaturen mens det strømmer gjennom enheten. Temperaturen endres ved å trykke på en av knappene på LED panelet. Trinnløs strømstyring gir enheten i tillegg muligheten til å kun bruke så mye strøm som faktisk er nødvendig for å varme opp vannet til ønsket temperatur.

  • Elektroniskstyrt gjennomstrømsvarmer
  • Trykknappbetjening med LED skjerm
  • Temperaturstyring for nøyaktig temperaturregulering mellom 20 °C til 60 °C
  • I komfortsonen mellom 35 °C og 43 °C kan temperaturen reguleres med trinnvise hopp på 0,5 °C for å garantere den beste opplevelsen
  • Installasjonen er forenklet med små dimensjoner og eksterne 3/8″ tilkoblinger for uventilert eller ventilert installasjon
  • Varmetrådsystemet IES sikrer lengre levetid, mindre kalkbelegg og er effektivt og enkelt å vedlikeholde
  • Koblingssett (T-stykke og fleksibel trykkslange) for vinkelventil er inkludert i leveransen
  • Kan styre med nettbrett eller smarttelefon (fra iOS 9 / Android-OS 4.4). Dette krever FXE3 (C) adapter og smart kontroll appen
  • Kompatibel med solcellesystem (tilførselsetemperatur ≤ 60 °C)

 

Opplysningsplikt: Vann- og avløps installasjoner må installeres av rørlegger. Forskrift om elektrisk utstyr § 21 – Elektrisk installasjonsmateriell som er ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg Kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet.

(*) Varmtvannsproduksjonen kan bli begrenset for optimal temperaturøkning, innstillbar gjennom vannmengdejustering. Teknisk informasjon og beregninger tar utgangspunkt i inngangstemperatur på 15ºC.

(*) Den innstilte effekten (11,0 kW eller 13,5 kW) bestemmer verdiene for nominell strøm, kabeldiameter og varmtvannseffekt. 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner

29,4 x 17,7 x 10,4 cm

Strøm

16 A eller 20 A

Effekt

11,0 kW eller 13,5 kW

Spenning

[3~ / PE 380 – 415 V AC]

Tilkoblingstype

Fast installasjon

Betjening

Flertrinn med display

Vanntemperatur

20 °C – 60 °C

Maks. temperatur

60 °C

Maks. strømningsmengde

5,0 l/min

Min. strømningsmengde

2,0 l/min

IP grad

IP 24

Energiklasse

A

Produktblad - Manual

Du liker kanskje også…